Befutott a Ziro.hu és a Panda Rádió podkasztja, a Holonet Krónikák új része

Ez a rádióműsor és podkaszt első olyan epizódja, amelynek készítésében már a Ziro.hu főszerkesztője is részt vett. Most meghallgathatod!

Pénteken sugározta az online hallgatható magyarkanizsai Panda Rádió szegedi stúdiója a Holonet Krónikák XXII. epizódját, amely szombaton felkerült a MixCloudra is, így podkasztként visszahallgatható.

Holonet Krónikák Xxii. Epizód.

HoloNet Krónikák XXII. epizód. A PANDA RÁDIÓ SZEGEDI STÚDIÓJA, a Csillagok Háborúja Művészete Facebook Csoport (https://www.facebook.com/groups/1839917019561963/?ref=bookmarks) valamint a Ziro.hu (https://ziro.hu/) közös műsora. 2019. február 1-én, pénteken, 20 órától, a Panda Rádió Szegedi Stúdiójának műsorán, (www.pandaradio.net) a következő témákról hallhattok: – Új műsorvezető csatlakozik hozzánk! Földi Bence bemutatkozása.

A műsort Horváth Ede vezeti, a másik állandó vendég Varga Csongor. A podkaszt harmadik tagja A Csillagok háborúja művészete nevű Facebook-csoport motorja, Bozsó Tamás volt, ám ő egyéb elfoglaltságaira hivatkozva nem tudta vállalni a további szereplést a Holonet Krónikákban. Őt a Ziro.hu főszerkesztője, Földi Bence váltotta.

A XXII. részben az alábbi témákról volt szó:

  • Földi Bence és a Ziro.hu bemutatkozása,
  • mi várható 2019-ben a Csillagok háborújában,
  • a többfunkciós szinkronhangok sorozat 2. része.

A Holonet Krónikák összes 2018-as adását itt hallgathatod meg:

HoloNet Krónikák

A Tisza Rádió Plusz és A Csillagok háborúja művészete Facebook-csoport közös műsora. Akik beszélgetnek: Horváth Ede (műsorvezető), Bozsó Tamás (a fent említett csoport alapítója) és jómagam. 1. epizód: 2018. február 18. (február 9-i felvétel) Tartalom: bemutatkozás gondolatok a Han Solo film előzetese kapcsán 2. epizód: 2018. március 4.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink