Íme Rey (?) a két pengéjű vörös fénykarddal!

Ahogy ígérték, hétfőn felkerült a YouTube-ra is a Skywalker korához a D23-on a múlt hétvégén bemutatott kisfilm.

Star Wars: The Rise Of Skywalker | D23 Special Look

The story of a generation comes to an end. Watch the D23 Special Look for Star Wars: #TheRiseofSkywalker. See the film in theaters on December 20.

Természetesen a sztoriról még mindig nem derült ki semmi, így azt sem tudhatjuk, Rey miért bukkan fel úgy, mintha sötét oldali erőhasználó lenne. Már ha Rey az, egyes rajongók szerint nem Daisy Ridley, hanem Keri Russell látható e képeken. A csillagromboló-flotta is sejtet ezt-azt, de arról sem tudhatjuk, flashbackben szerepel-e, vagy sem.

Rey, Darth Rey, nem Rey – hogyan ver át minket Abrams?
A trailernek nem nevezhető ízelítő amellett, hogy összefoglalta a sagát, új képeket is felvillantott a készülő IX. epizódból. Méghozzá meghökkentő képeket, amelyek közül a két pengéjű vörös fénykardot tartó Rey váltotta ki a leghevesebb érzelmeket. Megpróbálunk magyarázatot keresni a jelenetre! RÉSZLETEK ITT.

Ami biztos, hogy a film 2019. december 18-án érkezik a magyar mozikba. Ha a korábbi filmek marketingstratégiájából indulunk ki, október tájékán várhatunk olyan trailert is, amely már a sztoriból is mutat valamit.

A D23-on egyébként az is kiderült, hogy a filmben Kerri Russell által játszott Zorri Bliss egyfajta bűnöző, ám egyben Poe egy régi barátja. Megkaptuk továbbá a Skywalker kora első ízelítő-poszterét is, amelyen Palpatine is felbukkan:

Ziro.hu

Kaptunk egy új posztert a IX-hez is!

Az expón hivatalossá vált továbbá, hogy lesz Kenobi élőszereplős sorozat, valamint kaptunk egy előzetest A mandalore-ihoz is – mindezekről itt olvashatsz többet. Mindezen bejelentések után így fest ma a Star Wars hivatalos idővonala:

Ziro.hu

A hivatalos idővonal másképp:)

Legfontosabb posztjaink