Abrams: Nem befolyásolt minket Az utolsó Jedik fogadtatása

Egy díjátadón nyilatkozott Az ébredő Erő és a IX. epizód rendezője, egyebek közt arról, mikor tudhatjuk meg végre utóbbi címét, illetve hogy milyen volt együtt dolgozni Billy Dee Williamsszel.

„Nem befolyásolt minket Az utolsó Jedik fogadtatása”– jelentette ki J. J. Abrams, Az ébredő Erő és a 299 nap múlva a magyar mozikba kerülő, egyelőre cím nélküli IX. epizód rendezője a Bad Robot díjátadóján az Entertainment Tonightnak nyilatkozva. Az erre irányuló kérdéstől kicsit kizökkent filmkészítő azt mondta, egy trilógia befejező darabját készítették el, bármi történt volna, ugyanakkora elánnal vetették volna magukat a munkába.

A IX. epizód forgatásának lezárásáról készült fényképről elmondta, nagyon érzelmes pillanatban készült, a szereplők és a készítők hihetetlen munkát végeztek és alig várja, hogy a közönség is láthassa mindezt. Arra a kérdésre, hogy tud-e bármilyen támpontot adni ahhoz, hogy mikor tudjuk meg a IX. rész címét, röviden ennyit mondot: „Nem”. (Hozzá kell tenni, a StarWars.com egyik szerkesztője rejtélyesen arról tweetelt, hétfőn várható valamiféle bejelentés, talán éppen a címről.)

Egy másik kérdésre válaszolva arról beszélt, hogy korábban is találkozott a Lando Calrissiant alakító Billy Dee Williamsszel, akit kedves emberként ismert meg. „Hihetetlenül tisztelem. Jó volt vele együtt dolgozni. Csodálatos volt, a forgatáson mindenki körülötte ugrált. Elképesztő ember” – fogalmazott J. J. Abrams.

Arról is kérdezték, mit gondol a további két tervezett trilógiáról (az egyiket Az utolsó Jedik rendezője, Rian Johnson ötli ki, a másikat a Trónok harca kreátorai, D. B. Weiss és David Benioff). „Alig várom, nagy reményeket fűzök ezekhez a produkciókhoz. Természetesen a legfontosabb dolog, hogy a nézőket is kielégítse” – jelentette ki J. J. Abrams.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink