A Skywalker korának két új szereplőjéről is lerántották a leplet a frissen bejelentett játékok!

Percekkel ezelőtt ért véget a Lucasfilm Triple Force Friday című eseménye, melyen a Skywalker kora, A mandalore-i és a Jedi: Fallen Order produkciókról árultak el többet a szereplők jelenlétében. Az eseményen mutatták be az október 4-i Triple Force Fridayen debütáló új termékeket.

A rendezvény házigazdája Warwick Davis volt, míg a figurák felfedésében és a háttéranyagban a The Star Wars Show házigazdái – Anthony Carboni és Andi Gutiérrez – segédkeztek. A rendezvényen a Jedi: Fallen Order játékban Cal Kestist alakító Cameron Monaghan megtekintette az őt ábrázoló figurákat, a játék X-Box deluxe verzióját és a különleges Purge Trooper kontrollert. Emellett új előzetest is hozott a Jedi: Fallen Order játékhoz.

Cal küldetéséről szól a Jedi: Fallen Order új előzetese
A Respawn Entertainment játékának új előzetese a Cal küldetése címet kapta. A trailer két szálon fut: az egyik, miként szervezik be a Lázadók Cal Kestist, a játék már-nem-padawan-de-még-nem-jedi főhősét. A másik szál pedig arról szól, hogy Cal rátalál egy régi jedi templomra, miközben a Második Nővér arról beszél, valami olyasmi után kutat a főhősünk, ami nagyon fontos a Birodalom számára. RÉSZLETEK ITT.

Skywalker kora

A játékok esetében leginkább a Lego, a Hasbro Black Series, a Galaxy of Adventures, valamint a Funko Pop! figurák kerültek elő. A Skywalker kora esetében több „körben” jelentek meg a szereplők, elsőként Daisy Ridley szembesült néhány őt ábrázoló figurával. A legérdekesebb a Lego új járgánya volt, mely egy  Pasaana speeder, amely értelemszerűen az új sivatagos világon, a Pasaanán fog felbukkani,  ahogyan a Jet Trooperek is. Szintén bemutattak egy valódi, élethű D–O robotot, mely applikáció segítségével irányítható.

A következő turnusban Oscar Isaac és Kerri Russel érkezett, ismételten együtt. Mindketten szembesültek az új Funko Pop! figuráikkal, valamint más figurákkal, de ezúttal is a Lego hozta a legizgalmasabbat, méghozzá egy ellenálló Y-szárnyút, benne Kerri karakterével. Ez megkönnyíti, melyik oldalra soroljuk a rejtélyes Zorii Bliss karakterét. Szintén érkezett Naomi Ackie és Kelly Marie Tran, akik a figuráik mellett az új, az egész sagát végigkísérő kihajthatós könyvet is megcsodálhatták. Természetesen John Boyega sem maradhatott ki a showból: a Funko és Hasbro figurák mellett láthattunk egy új Lego Millennium Falcont, amelyben a hajó legénységét is megtalálhatjuk, köztük  egy új, idegen karaktert, bizonyos Booliót. 

Kép

Lego Lando és Bulio a Millennium Falcon fedélzetén

Később Billy Dee Williams, Joonas Soutamo és Anthony Daniels is színre lépett. Ismét előkerült a Lego Millennium Falcon, illetve Boolio karaktere, de a C–3PO-t ábrázoló Hasbro figura egyéb érdekességeket is tartalmazott. A figura kiegészítői között ugyanis egyrészt megtalálhatjuk a korábbi kiszivárogtatott plakáton szereplő számszeríjat, illetve egy pici további droidot, mely  a Babu Frik névre hallgat és afféle droidépítő kis fickó. 

Kép

C–3PO és Babu Frik

A Resistance Reborn c., a Skywalker korát felvezető regényhez is érkezett egy előzetes:

STAR WARS: RESISTANCE REBORN by Rebecca Roanhorse

In this pivotal prequel to Star Wars: The Rise of Skywalker, the heroes of the Resistance-Poe Dameron, General Leia Organa, Rey, and Finn-must fight back from the edge of oblivion. RESISTANCE REBORN by Rebecca Roanhorse, available November 5, 2019. Order your copy here: ReadStarWars.com/Resistance — Follow us for more behind-the-books content!

A mandalore-i

A novemberben érkező élőszereplős sorozat, A mandalore-i is tiszteletét tette a rendezvényen. Jon Favreau és Dave Filoni is beköszönt a Triple Force Friday élő műsorban. Mutattak egy-két új képet sorozatból, és azt mondták, sok játék inspirációként szolgált a sorozatuknál is. Gina Carano és Pedro Pascal segítségével pedig le is leplezték a műsorban a sorozathoz készült új figurákat és legókat.  Kiderült, hogy Cara Dune-nak van egy lázadó szimbólum a szeme alá tetoválva. 

Kép

A mandalore-i és Cara Dune Pop! figurái

A show az alábbi videón továbbra is megtekinthető:

Triple Force Friday Global Reveal Livestream

Join us for a special Triple #ForceFriday livestream event based at Pinewood Studios in London, the famed shooting location of Star Wars: The Rise of Skywalker.

Legfontosabb posztjaink