Ismét moziban nézheted meg a Baljós árnyakat!

Március 23-án szombaton a fővárosi Pólus Moziban folytatódik a Magyar Star Wars Klub sorozata, ezúttal az Episode I. Flashback Party-val. Idén lesz húsz éve, hogy bemutatták a Baljós árnyakat, a klub e napon egy tematikus rendezvény keretein belül e filmre fókuszál – sok érdekességgel, dokumentumfilmmel és interjúval.

A klubrendezvényre belépők bónuszként negyed egytől (12.15) ingyenesen megtekinthetik a Baljós árnyak c. film szinkronos változatát. Az ülőhelyek érkezési sorrendben foglalhatóak el. Nagy érdeklődés esetén a vetítés idejére még egy termet kinyitnak!

Alapinfók

Időpont: 2019. március 23., szombat, 10.00 – 15.00-ig

Helyszín: Pólus Mozi (Pólus Center), 5-ös terem. (1152 Budapest, Szentmihályi út 131.) (Megközelíthető: a 130-as, valamint a 7-es, 7E, 8E, 133E buszokkal.)

 A KLUBTAGOK 9.30-TÓL LÉPHETNEK BE A HELYSZÍNRE! 

A belépődíj egységesen: 1.500 Ft/fő
(Érvényes klubtagságival rendelkezőknek: 1.200 Ft/fő)

(A tagsági kártyával rendelkezők a rendezvény ideje alatt MoziShop standjánál 10% kedvezményben részesülnek.)

 A rendezvény ideje alatt ismét be lehet lépni a Magyar Star Wars Klubba.  A tagsági 2019. december 31-ig lesz érvényes, és 500 Ft-ba kerül.

A rendezvény végleges műsorterve

  • Az Episode I vívójelenetei. A mára legendássá vált vívójelenetek megalkotása és betanítása.
  • Tatooine és Naboo. A film két fontos helyszínének bemutatása.
  • Interjú Rick McCallummal és Liam Neesonnal. A kisfilmből kiderül, hogy producer és Qui-Gon alakítója hogyan látta az Episode I. munkálatait.
  • A tervezés fázisai. A film gyártását nagyon alapos előkészítő munka előzte meg. Ennek néhány fontos pillanatát lehet megnézni egy dokumentum-összeállításban.
  • Amidala ruhatára. Az első részben Naboo uralkodónője impozáns mennyiségű ruhakölteményt vonultatott fel. A Flashback Party napján egy előadás keretében lehet mindezekről többet is megtudni.
  • A szinkron nemcsak abból áll, hogy felolvassuk a szöveget. A Magyar Star Wars Klub saját gyártású interjú vetít le Zsigmond Tamarával. Natalie Portman szinkronhangja külföldi útja miatt nem tud részt venni az eseményen, ahol először vetítik le ezt az interjút.
  • Kvízjáték. A Baljós árnyak levetítése előtt kizárólag az első részről hangzanak el kérdések. Ha jól ismered ezt a korszakot, tedd próbára tudásodat.
  • Cserebere és kirakodóvásár. Sok-sok relikvia a galaxis minden szegletéből.
  • … és még sok minden más!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink