[BRÉKING] Kevin Feige Star Wars-filmet készít

Több forrás beszélt arról a The Hollywood Reporternek, hogy a Marvel fejese beszáll a messzi-messzi galaxis történeteinek elmesélésébe, a Disney pedig meg is erősítette ezt.

Kevin Feige a nyár végén mutatta be Kathleen Kennedy-nek, a Lucasfilm fejének, valamint a Disney társelnökeinek, Alan Hornnak és Alan Bergmannek, milyen Star Wars-történetben gondolkodik – közölte több forrás a The Hollywood Reporterrel.

A lap ezt követően kereste meg Hornt, aki így fogalmazott:

„Izgatottak vagyunk Kathy és a Lucasfilm projektjeitől, nem csak a Star Wars tekintetében (…) A Skywalker-saga lezárásával Kathy a Star Wars új történetmesélési korszakán munkálkodik, és ismerve, Kevin mennyire nagy Star Wars-rajongó, érthető volt, hogy ez a két rendkívüli producer együtt dolgozzon egy Star Wars filmen.”

A cikk azt írja, egyesek szerint ez az előjele annak, hogy Feige-nek komolyabb szerepe lehet a jövőben a Lucasfilmben, míg más források csak a Marvel-vezér Star Wars-rajongásának tulajdonítják a szerepvállalást. Mindenesetre Feige tudja, hogyan kell sikeres franchise-t építeni: a tíz legtöbb bevételt hozó film közül négy Marvel-film, a legutóbbi nagy dobásuk, a Bosszúállók: Végjáték 2,9 milliárd dollárt hozott világszerte.

A bejelentés azt is jelenti, hogy a Trónok harca alkotóinak filmjei, valamint Rian Johnson filmjei mellé egy harmadik nagy filmes projekt is érkezik a messzi-messzi galaxisba.

Nyitókép: Kevin Feige (EmpireOnline.com)

Legfontosabb posztjaink