Kiszivárgott egy felvétel a Star Wars forgatásáról

The Art Awakens / Nick de Vore

Ezen a héten is rengeteg új infónk van a Az ébredő Erőről, annyit azonban elöljáróban is elmondhatunk, hogy ez nem a biztonság hete volt a Star Wars világában.

Nem sikerült megvédeni az adatokat

Korábban folyton azt hallhattuk, hogy micsoda biztonsági intézkedésekkel védekeznek a Star Wars hetedik epizódján, Az ébredő Erőn. Ehhez képest múlt héten két olyan esemény is történt, amelyek azt bizonyítják, nem váltak be az előírások.

Egyrészt: kiszivárgott egy felvétel, amelyet Abu-Dzabiban készíthettek a Jakkun játszódó jelenetek forgatásán. A videón a Making Star Wars szerint felbukkan Rey és Finn is, az alábbi beszélgetésféle hangzik el tőlük:

“Rey: Engedj utamra!
Finn: Mennünk kell!”

A felvétel az alábbi linken megtekinthető:

Leaked footage from The Force Awakens

Másrészt: kiszivárogtak a jakkui díszletek tervrajzai. Olyannyira, hogy felkerültek az eBay-re is, a Making Star Wars egy szép galériát is közölt róluk.

Exkluzív magyar infók

Az MNO újságírójaként több exkluzív információt is megszereztem az olvasóknak. Egyrészt kiderítettem a forgalmazótól, hogy a szinkronmunkálatokat nem befolyásolja, hogy Az ébredő Erő a korábban bejelentett időpontnál egy héttel korábban debütál a magyar mozikban. Másrészt kiderült az is, hogy a Fórum Hungary úgy tervezi, hogy szinkronos és eredeti nyelvű verzió is mozikba kerül december 18-án, utóbbiból pedig nem csak a MOM Parkban lesz kópia.

Amint arról korábban már beszámoltunk, szeptember 4-én jön az Erőpéntek, azaz megkezdődik a hetedik epizód marketingkampánya. Ezzel kapcsolatban a Disney 18 órás online streamközvetítést tervez. A Star Wars-játékok első számú gyártójának számító Hasbro magyarországi leányvállalata kérdésemre közölte: náluk is szeptember 4-én kerülnek boltokba a termékek, amelyekről bővebb tájékoztatást nem tudott adni a cég.

Ezt követően mentem el az egyik legjobb magyar Star Wars-boltba, a Greedóba. A 13. kerületi kis üzlethelyiségben tőlem tudták meg, hogy a Hasbro már jövő pénteken behozza a termékeket Magyarországra, ettől azt remélik, hogy olcsóbban juthatnak majd ők is hozzá azokhoz. Hozzátették: egyelőre még nem keresik Az ébredő Erővel kapcsolatos termékeket a vevők, az első hónapban pedig a gyűjtők igényeit igyekeznek majd kielégíteni.

The Art Awakens / Josh Blake

Előkerült Luke fénykardja

Új trailert is kaptunk a múlt héten, a tizenöt másodperces teaserben új képkockákkal is találkozhattunk. Kiderült, hogy Kylo Ren ki ellen rántott fénykardot: Finn ezt követően aktiválja azt a fénykardot, amely nagyon-nagyon hasonlít arra, amelyet Luke kapott Ben Kenobitól.

Kylo Ren nem Sith!

Aki azt hitte, csak ennyi hír volt múlt héten, téved. Az Empire magazin legutóbbi számának J.J. Abrams, Az ébredő Erő rendezője is nyilatkozott. Kijelentette:

“Kylo Ren nem Sith. Snoke legfőbb vezetőnek dolgozik, aki egy erőteljes figura az Erő sötét oldalán”.

Kylo Renről eddig csak a találgatások folytak, azt már megtudtuk, hogy Darth Vader nagy inspiráció volt számára, de eddig úgy lehetett sejteni, hogy Sith. Snoke-ról még kevesebb információnk van: Andy Serkis játssza, eddig még nem láthattuk — viszont hallhattuk: ő kérdezte, hogy éreztük-e az Erőben beállt változásokat. De könnyen lehet, hogy a következő trailerben már ő is felbukkan.

Mads Mikkelsen nem gonoszt játszik a Zsivány Egyesben

A dán színész — amint arról nemrég beszámoltunk — a Star Wars IV előzménytörténetében szerepel majd, abban, amelyik a Halálcsillag elrablásáról, valamint Tarkin nagymoff múltjáról szól majd. Mikkelsen a dán Ekstrabladetnek nyilatkozott, elmondása szerint nagyon fontos karaktert játszik az első önálló SW-filmben, amely 2016. december 16-án debütál a mozikban. Hozzátette:

“Nem, a karakterem nem éppen rossz fiú, de ennél többet nem mondhatok. Amit viszont elmondhatok: Izlandon és Angliában három hónap alatt forgatjuk a filmet”.

Ami ezúttal kimaradt, de egy link erejéig érdemes megemlékezni róla:

Jövő héten ugyanitt, addig az Erő legyen veletek és lájkoljátok a blog Facebook-oldalát:

Heti Star Wars-pletykák / HSWP

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink