Lelepleztük, kiket hívtunk meg a május 18-i panelbeszélgetésünkre

Az Országos Star Wars Rajongói Találkozón együtt ünnepeljük meg az olvasóinkkal a Ziro.hu első születésnapját. Az általunk szervezett panelbeszélgetésre két igazi nehézfiút, Kovács Gézát és Tóth Gyulát kértük fel, akik vállalták is, hogy beszélgetnek velünk háromnegyed órát.

Akik ott voltak az Episode I. Flashback Partyn március 23-án, vagy olvasták ezt a cikket, már tudhatták, hogy  igyekszünk nagy dobással megünnepelni az első születésnapunkat, amely május 30-án lesz.  „Reményeink szerint két olyan magyarral, akik részt vettek valamelyik Csillagok háborúja-film elkészítésében” – csak ennyit írhattunk akkor.

Most már elárulhatjuk, ekkortájt már beszélgettünk a ma leleplezett vendégeinkkel. De még nem tudták biztosan, hogy a hazánkban forgó Dűne c. film munkálatai arra a napra esnek-e vagy sem, hogy el tudnak-e jönni végül. Miután úgy tűnik, Dennis Villeneuve csapata nem veti be a vendégeinket azon a szombaton, bejelenthetjük, hogy

Kovács Géza és Tóth Gyula lesznek a Ziro-olvasó találkozó névre keresztelt esemény vendégei.

Mindketten a trilógiakezdő Az ébredő Erő munkálatain vettek részt, így különösen érdekes lesz majd hallani tőlük arról, mit várnak a trilógiát és a sagát lezáró Skywalker felemelkedésétől. Kovács Géza kaszkadőr rohamosztagost alakított a filmben, ekként több ezerszer is lelőtték. Tóth Gyula pedig Adam Driver dublőrjeként szerepelt Az ébredő Erőben, egy kivétellel minden forgatási helyszínen ott volt.  Többet egyelőre nem mondunk, maradjon izgalom a panelbeszélgetésre is! 

A Ziro-olvasó találkozó 2019. május 18-án lesz 10.30 és 11.15 között az Országos Star Wars Rajongói Találkozó keretében, a budapesti Pólus Mozi 5-ös termében. Az eseményre az Országos Star Wars Rajongói Találkozóra megváltott belépővel lehet bejutni. A szülinapozásunk Facebook-eseménye – ahol a további információkat közzétesszük majd – itt érhető el:

Ziro-olvasó találkozó – Kovács Géza és Tóth Gyula

No Description

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink