Így nyertem meg a Mads Mikkelsen által dedikált Galen Erso figurát

A Lázadó Légió jótékonysági akciójának keretében támogathattam a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt, ráadásul gazdagabb lettem egy dedikált akciófigurával is.

A Lázadó Légió Magyarországi Helyőrsége, 2019. április 26. és május 25. között  rendezett egy jótékonysági tombolát a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány megsegítéséért.  A játék fődíja nem más volt, mint egy Mads Mikkelsen által dedikált Galen Erso akciófigura. Az aláírás megszerzéséről Könczöl Gábor korábban írt egy részletes cikket nekünk:

Így szereztem meg Mads Mikkelsen és Howard Chaykin aláírását
A legnagyobb belga képregényes rendezvényen járt Könczöl Gábor, a Lázadó Légió Magyarországi Helyőrségének vezetője. RÉSZLETEK ITT.

Őszintén szólva a játék kiírásnál elsősorban nem a nyeremények, hanem a jótékonysági rész fogott meg. Próba-szerencse alapon vettem egy tombolát, majd a sorsolás napján főszerkesztőnk, Földi Bence szólt, hogy gratulál, én nyertem a fődíjat 🙂 .

Nagyon megörültem, amikor olvastam a nevem, ugyanis még sosem nyertem semmit sem (tényleg 🙂 ). Ezek után az előbb említett Könczöl Gábor felvette velem a kapcsolatot, egyeztettünk és a  Heim Pál Gyermekkórházban rendezett gyereknapon  átvehettem személyesen is a nyereményt.

A gyereknapon a Lázadó Légió Magyarországi Helyőrsége mellett az 501-es Légió Magyarországi Helyőrsége és sok más szervezet képviseltette magát. Nagyon jó volt a hangulat – a hirtelen jött vihar ellenére is.

Könczöl Gábor megosztotta velem a sorsolás menetét is:

„Eredetileg a debreceni kórházban (a gyermekonkológián), a beteg gyerekekkel akartuk kihúzni a nyerteseket, de sajnos nagyon picik voltak bent és nem minden szülő járult hozzá a nyilvános fotókhoz. Délután meg átmentünk egy gyereknapra, ott meg azért nem sorsoltunk a gyerekekkel, mert egy »konkurens« alapítvány rendezvénye volt és furcsán nézett volna ki, hogy egy másik alapítvány támogatásáért sorsolunk. Ezért félrevonulva,  egy 501-es Légiós társaságában húztuk ki a nyerteseket. 

Az akció keretében harminckilenc befizetésből összesen 84 501 forint gyűlt össze, amit teljes egészében a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak adott támogatásként a Lázadó Légió.

Ezúton is szeretném megköszönni Gábornak, a rohamosztagosonak, és Darth Vadernek a közös fotókat a kisfiammal. 🙂 Személy szerint mindenkit arra buzdítok, ha van lehetősége, vegyen részt a hasonló jótékonysági akciókban, hiszen a gyerekek fogják képviselni az új Star Wars rajongói generációt is!

Nyitókép: Dolmány Gergely átveszi nyereményét Könczöl Gábortól (Lázadó Légió Magyarországi Helyőrség)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink