Fazekas Attila rajzolta meg Zirót az egy éves Ziro.hu új logójában

Már egy éves a Ziro.hu, amely az elmúlt 365 napban az ország egyik legnagyobb Star Warsszal foglalkozó oldala lett. A szülinapra új logót avatunk!

Egy évvel ezelőtt publikáltam az első cikket, amelyet már egyenesen a Ziro.hu-ra írtam. Az első néhány napban egyedül csináltam, aztán megnőtt a csapat,  most pedig már a 249. cikkünket olvasod.  A ma első születésnapját ünneplő oldalt

több mint százezer ember tüntette ki a figyelmével az elmúlt 365 napban, az ország egyik legnagyobb Star Warsszal foglalkozó oldalává váltunk.

Ezt olyan tényezők is jól jelzik, mint hogy rendezvényekre, podkasztokba hívnak minket beszélgetni, emellett Ziro-olvasó találkozó néven panelbeszélgetést is rendezhettünk az Országos Star Wars Rajongói Találkozón. Magyar kiadókkal, rajongói szervezetekkel, magánszemélyekkel működünk együtt, hogy értéket teremtsünk az olvasóknak. Nemrég támogatói kampányt is indítottunk, ahol az olvasók segítségét különféle ajándékokkal köszönjük meg.

Az első születésnapot is igyekszünk méltóképpen ünnepelni: a Kolibrivel nyereményjátékot szerveztünk, amely tegnap zárult le. A Raving Store-ral jövő héten rendezünk hasonló játékot. Emellett most

leleplezzük a Ziro.hu első saját logóját is, amelynek különös története van: több művész, köztük Fazekas Attila keze munkáját dicséri.

A nyolcvanas évek magyar nyelvű Csillagok háborúja képregényadaptációinak szerzőjét tavaly decemberben kerestem meg az ötlettel, hogy mi lenne, ha lerajzolná számunkra oldalunk névadóját, Zirót, a huttot A klónok háborúja animációs sorozatból. A folyamatosan dolgozó Fazekas Attila végül március végére készítette el a TV-s Jabba névre keresztelt rajzát, amelyet aztán egy olyan másik művészre bíztunk, aki korábban több Star Wars-alkotást is kiadott a kezei közül. Az elkötelezettségei miatt neve elhallgatását kérő magyar alkotó aztán elkészítette a Ziro.hu új logóját, amelyet most büszkén tárunk olvasóink elé:

Köszönjük szépen az elmúlt év figyelmét! Reméljük, hogy a jövőben is örömötöket lelitek majd a Ziro.hu cikkeiben!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink