Ilyen volt nekem az Országos Star Wars Rajongói Találkozó 2018

Rövid élménybeszámoló a Pólusban tartott rendezvényről.

  • Megtartottam előadásomat Han Solo és Lando Calrissian (politikai) gondolkodásáról. Szóba került az epikureus és szkeptikus filozófia, az űrcsigák és hogy ki lőtt előbb: Han vagy Greedo? Aki lemaradt, örülhet: valamilyen formában (videó/szöveg) „megzenésítem” az előadást a közeljövőben.
  • Személyesen is „lepacsizhattam” Han Solo (és Indiana Jones és még megannyi karakter) magyar hangjával, János Csernákkal. Olyan jó fej volt, hogy készíthettem róla portrét is az analóg fényképezőgépemmel, remélem, jól is sikerült. A vele zajlott beszélgetés is remek volt, egy részletét „élőztem”, itt lehet megtekinteni:

  • Egy másik régóta várt személyes találkozó is összejött: ugyan online már régóta haverok vagyunk Menyhei Szabolccsal (Art of Saby Menyhei), a Zsivány Egyes és a legfrisebb Bosszúállók 3D generalistájával, aki vizuális effekteken, főleg virtuális környezeteken dolgozik. Ittunk egy limonádét, tök jól elbeszélgettünk. Róla egyébként itt írtam korábban:

Magyar grafikus dolgozik a Zsivány Egyesen

  • Beszélgettem az esemény egyik főszervezőjével, Horváth Zsolttal (Magyar Star Wars Klub), aki elárulta, hogy komoly dobásra készülnek, de többet nem mondhatok erről. Viszont azt igen, hogy felkérése nyomán júniusban is találkozhattok velem Star Wars-eseményen: egy nemzetközi tudományos konferencia lesz Tatabányán a Csillagok háborúja világa kapcsán. Később még elárulom ennek részleteit.

Hát, nagyjából ennyi. Ha további Star Wars-kontentre vágysz, kövesd be a Facebook-oldalamat.

Katt a képre és lájk!


Ilyen volt nekem az Országos Star Wars Rajongói Találkozó 2018 was originally published in Ziro, a hutt holoüzenetei on Medium, where people are continuing the conversation by highlighting and responding to this story.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink