A Ziro.hu ingyenes e-könyvei

Immár hagyomány a Ziro.hu-nál, hogy karácsonyra ingyenes e-könyvvel kedveskedünk olvasóink számára. Ezen az oldalon az összes eddigi e-könyvet el lehet érni különböző formátumokban.


Csillagok háborúja 40 (2019)

A több mint száz oldalas kötet a CSH40 c. véleménycikk-sorozat írásait, valamint további három évfordulós irományt (összesen 19 cikket) tartalmaz.

Részlet Földi Bence főszerkesztő előszavából:

„(…) jó látni, hogy a magyar Star Wars sajtótörténetben talán először jelent meg olyan cikksorozat, amelybe több külföldi szerző is írt. Ráadásul nagy örömmel, megtiszteltetésnek vették, hogy a magyar rajongókhoz szólhattak. Mi pedig azt vettük megtiszteltetésnek, hogy ingyen odaadták a cikküket a Ziro.hu-nak.

Ők is bizonyítják, hogy a magyar rajongók is olyanok, mint a többiek, és hogy egy nagy család részei vagyunk. Becsüljük meg, hogy a világ minden táján akadnak hozzánk hasonló rajongók, és elegyedjünk is szóba velük, ha tehetjük. Az esetleges véleménykülönbségek ne aggasszanak bennünket: nem az a fő, hogy meggyőzzük a másikat, hogy gondolkodjon úgy, ahogy mi, hanem hogy új gondolatokkal, szempontokkal találkozzunk.”

A kötet az alábbi formátumokban tölthető le, a megfelelő képre kattintva:


Interjúk a messzi-messzi galaxisból (2020)

2019 és 2020 legjobb interjúiból állította össze második ingyenes e-könyvét a Ziro.hu szerkesztősége.

A 2020-as ünnepekre a 2019-2020-ban megjelent interjúinkból válogattuk ki a legjobbakat, összesen tizenhatot. Így egy 130 oldalas kiadvány állt össze. Részlet főszerkesztőnk, Földi Bence előszavából:

„Amikor összeállítottam ezt a kötetet, amelyet karácsonyra nyújtunk át a Ziro.hu olvasói számára, tényleg büszkeség töltötte el a szívemet. Olyan beszélgetéseket tudtunk összehozni az elmúlt két évben, amelyek Magyarországon egyedülálló gyűjteménnyé állnak össze, megannyi izgalmas történetet tartalmaznak, miközben a filmkészítés hátterébe is bepillantást engednek. Mélyreható elemzéseinken és a hírek és pletykák mértéktartó tálalásán felül ezek azok a cikkek, amelyek leginkább egyedivé teszik a Ziro.hu-t.

Reméljük, ti, kedves olvasók is legalább akkora örömötöket lelitek majd e beszélgetésekben, mint amekkora lelkesedéssel mi elkészítettük azokat.”

A kötet az alábbi formátumokban tölthető le, a megfelelő képre kattintva:

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist